Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2021 Maig Tast de Bourbon, whisky americà i formatges

Tast de Bourbon, whisky americà i formatges

El bourbon i la resta de whiskys americans mariden molt bé amb el formatge!

Vine i comprova-ho el dissabte 15 de maig, a les 18 hores, a l'@espai_nautilus, en un tast únic, sublim i també, per què no dir-ho, absolutament innovador al nostre país.

Cinc extraordinaris whiskys que seran amanits amb cinc formatges catalans, europeus i americans de primer ordre de l'obrador de Xerigots (Vilafranca del Penedès).

En serà mestre de cerimònies David Bea, de @tarracobiersommelier.

Places limitades a 10 persones.

Comparteix amb nosaltres aquesta PRIMAVERA BRUTAL! Estem al carrer Reding, 9 de Tarragona!

Amb totes les mesures de seguretat: aforament limitat, distàncies interpersonals, ús obligatori de mascaretes, ventilació, desinfecció...

Per a evitar que els interessats us quedeu sense plaça, si us plau, notifiqueu a l'Espai Nautilus la vostra assistència: via telefònica/whatsapp (tel. 722 448 675) o personalment al c/Reding, 9. baixos de Tarragona. Per a facilitar la logística del curs, la reserva de plaça es farà amb una paga i senyal de 10€. Moltes gràcies!

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Tast de Bourbon, whisky americà i formatges
Què
Gastronomia
Quan
15/05/2021 18:00 to 19:30
Localització
Telèfon de contacte
722 448 675
Preu
30 €
Venda d'entrades / Inscripcions

Per telèfon o presencialment a l'Espai Nautilus

Organitzat per 
Espai Nautilus
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d’administració oberta