Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2021 Maig Workshop Tecnologia 5G i el sector químic

Workshop Tecnologia 5G i el sector químic

L’Àrea 5G Camp de Tarragona organitza el workshop 5G i el sector químic amb l’objectiu de donar a conèixer les possibilitats de la implantació del 5G en el sector i buscar-hi solucions tecnològiques innovadores. L'àrea 5G Camp de Tarragona és una iniciativa destinada a generar coneixement i projectes al voltant de la tecnologia 5G, i està participat per la Universitat Rovira i Virgili, la Diputació de Tarragona, els ajuntament de Tarragona i Reus, la Mobile World Capital, la Fundació I2Cat i la Generalitat de Catalunya a través del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública.

En aquesta jornada es presentaran casos pràctics d’èxit en el món del 5G, i després s'estudiaran possibles aplicacions de la tecnologia en els tres següents subàmbits del sector químic, amb l'objectiu d'identificar potencials projectes amb base 5G que es puguin portar a terme els propers mesos:

  • Sistemes de monitorització i control remot
  • Manteniment i experts remots.
  • Processos crítics i seguretat.

El workshop s’estructura en dues parts. La primera serà accessible per a tot el públic a través del canal de youtube del Departament de Polítiques Digitals de la Generalitat.

Workshop Tecnologia 5G i el sector químic
Què
Cursos i tallers, Xerrades i congressos
Quan
26/05/2021 09:30 to 10:30
On
En línia
Organitzat per 
Generalitat de Catalunya, Mobile World Capital Barcelona, i2cat, URV, Diputació de Tarragona, Ajuntament de Reus i Ajuntament de Tarragona
Hi col·labora
Expoquimia
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d’administració oberta