Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2021 Novembre Trobada de debat i reflexió sobre el trànsit ferroviari de mercaderies perilloses pel territori i sobre la necessitat que aquestes mercaderies circulin per una plataforma segregada

Trobada de debat i reflexió sobre el trànsit ferroviari de mercaderies perilloses pel territori i sobre la necessitat que aquestes mercaderies circulin per una plataforma segregada

A la trobada hi participaran experts de diversos àmbits com la seguretat, la salut, el transport, l'economia o la conservació del patrimoni.

  • S'iniciarà amb una intervenció d'Eugeni Sedano, portaveu de la plataforma Mercaderies per l'interior.
  • Hi haurà una primera taula rodona en la qual participaran el president del Port de Tarragona Josep M. Cruset, la presidenta de la Federació Empresarial Hostaleria i Turisme de Tarragona Berta Cabré, i el president de GRACE i representant de l'AEQT Antoni Boix que debatran sobre l'impacte econòmic i la necessitat de disposar de la infraestructura.
  • La segona taula comptarà amb el director del departament d'Història i Història de l'art de la URV Joaquín Ruiz de Arbulo, l'enginyer de camins Ramon Juanola, el president de la Plataforma del Transport Públic Daniel Pi. Aquesta taula reflexionarà entorn de les afectacions a la seguretat i al patrimoni.
  • Per últim, farà una intervenció el secretari de Territori i Mobilitat, Isidre Gavin i clourà l'acte, l'alcalde de Tarragona Pau Ricomà. En aquesta jornada hi estan convidades institucions del territori, entitats, associacions i col·legis professionals.

Aquesta jornada sorgeix del pacte signat el passat mes de maig, per diversos alcaldes del territori per reclamar l'alliberament de les mercaderies per la costa. En aquell pacte, un dels punts acordats era l'organització d'una trobada amb el teixit institucional, empresarial i associatiu del territori per ampliar aquest front comú.

Trobada de debat i reflexió sobre el trànsit ferroviari de mercaderies perilloses pel territori i sobre la necessitat que aquestes mercaderies circulin per una plataforma segregada
Què
Xerrades i congressos
Quan
19/11/2021 19:00 to 20:30
Localització
Preu
Gratuït
Venda d'entrades / Inscripcions

Aforament limitat.

Organitzat per 
Ajuntament de Tarragona i Plataforma de Mercaderies per l'Interior
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta