Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2021 Octubre A ritme de nombres i xifres, "Matemàtiques fascinants"

A ritme de nombres i xifres, "Matemàtiques fascinants"

En aquest taller descobrirem com en poden ser, de fascinants i divertides, les matemàtiques. L'alumnat posarà a prova la seva agilitat mental a través de jocs matemàtics sorprenents. Entre altres coses, farà càlculs amb àbacs i coneixerà el fascinant món de la simetria i la proporció, i, finalment, haurà de desxifrar missatges secrets codificats en clau matemàtica.

Els objectius d'aquesta activitat són: aplicar el pensament logicomatemàtic en la resolució de reptes, problemes i argumentacions; identificar les matemàtiques implicades en situacions quotidianes i buscar solucions que es puguin relacionar amb idees matemàtiques concretes; fer servir eines de càlcul amb criteri i interpretar les representacions matemàtiques que ofereixen, i descobrir la simetria i la bellesa que suposen.

Activitat recomanada per a famílies amb nens i nenes a partir de 5 anys. Els nens i nenes han d'anar acompanyats d'un adult.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

A ritme de nombres i xifres, "Matemàtiques fascinants"
Què
Cursos i tallers, Activitats familiars
Quan
17/10/2021 12:00 to 13:00
Localització
Telèfon de contacte
977 24 98 71
Preu
4 €
Venda d'entrades / Inscripcions

Aforament limitat, tots els asistents hauran d'adquirir entrada en aquest enllaç. Menors de 3 anys gratuÏt, també hauran d'adquirir tiquet.

Organitzat per 
CaixaForum de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta