Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2021 Octubre "Aprenguem a salvar vides" Cursos de reanimació cardiopulmonar

"Aprenguem a salvar vides" Cursos de reanimació cardiopulmonar

Comencen les jornades de formació que l'Ajuntament de Tarragona, a través del Servei Municipal de Promoció de la Salut, ofereix durant el mes d'octubre al voltant del Dia Europeu de Conscienciació de l'Aturada Cardíaca, que tindrà lloc el pròxim 16 d'octubre.

Sota el nom "Aprenguem a salvar vides" i amb la col·laboració del CFIS (Centre de Formació i Innovació en Simulació), aquests cursos de reanimació cardiopulmonar (SVB amb nocions de DEA) de quatre hores de durada s'afegeixen als que ja es realitzen habitualment al llarg de l'any. Durant la formació, de manera fonamentalment pràctica i seguint les directrius del Consell Català de Ressuscitació, l'alumnat aprendrà les maniobres de reanimació cardiopulmonar i es familiaritzarà amb l'ús del desfibril·lador.

Els cursos es faran els dies 7, 14, 21 i 28 d'octubre de 9.30 a 13.30 h, estan dirigits a tota la ciutadania i es duran a terme presencialment al Servei Municipal de Promoció de la Salut.

Per a més informació en aquest enllaç, o anar presencialment a les dependències del Servei Municipal de Promoció de la Salut en horari de 8.30 a 14.30 h.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

"Aprenguem a salvar vides" Cursos de reanimació cardiopulmonar
Què
Cursos i tallers
Quan
07/10/2021 a 09:30 a
28/10/2021 a 13:30
Localització
Telèfon de contacte
977 217 752
Venda d'entrades / Inscripcions

Les inscripcions es poden realitzar al correu electrònic salutpromocio@tarragona.cat, excepte per a la primera sessió del dia 7, que està completa.

Organitzat per 
Servei Municipal de Promoció de la Salut,
Hi col·labora
Centre de Formació i Innovació en Simulació
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta