Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2021 Tarragona Jove Primavera L’artista va a l’escola. Mediació

L’artista va a l’escola. Mediació

Del 13 d’abril al 8 de maig de 2021 | De dimarts a dissabte de 16.30 h a 20.30 h | Espai Jove Kesse

“L’artista va a l’escola. Mediació” és un projecte d’educació artística que interpel·la a la ciutadania sobre una temàtica d’acord a les necessitats de cada centre educatiu i en relació amb el seu entorn social i cultural.

Es convida a artistes professionals del territori, en aquest cas Joan Rioné i Nani Blasco, a desenvolupar processos creatius transversals a l’Escola Ponent i l’Institut Torreforta, respectivament. La temàtica i el procés d’intervenció s’ajusten a les característiques de cada centre educatiu i barri. L’artista assegura la qualitat i el rigor de les diferents fases creatives; l’escola proposa el mètode i l’adequació al calendari acadèmic; el projecte vetlla per la mediació, la documentació, la sistematització de les metodologies i l’impacte social. Fomentem la construcció del coneixement de manera transversal i l’art com a eix vertebrador.

Durant el procés creatiu i la resolució de l’obra final, la creació artística esdevé una motivació per a establir vincles entre la comunitat i el centre educatiu, potenciant la cohesió social, la cultura de la pau i l’autoestima, reconeixent l’escola com a paradigma de trobada de la ciutadania.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

L’artista va a l’escola. Mediació
Què
Exposicions
Quan
13/04/2021 a 16:30 a
18/05/2021 a 20:30
Programació
ce39eb0b-791e-4c41-8fa8-e7068a33c8e7
Localització
Preu
Gratuït
Organitzat per 
Servei Municipal de Joventut
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta