Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2021 Tarragona Jove Primavera Latidos, ballet Amaia Dorronsoro

Latidos, ballet Amaia Dorronsoro

CULTURA KESSE | Latidos, ballet Amaia Dorronsoro

Dv., 21 de maig de 2021 | 20 h | dansa | totes les edats | Espai Jove Kesse (amb reserva d’entrada prèvia) i en directe a tarragonajove.org/streaming

Un viatge a través de la color i del moviment. Els colors interaccionen, es barregen i suggereixen sentiments, continuïtat, moviment. Els cossos es submergeixen en el quadre, braços i cames tracen pinzellades i creen emocions. Aquesta peça està inspirada i creada per a l’exposició “Un color porta a l’Altre” de la pintora Marta Balañá.

La Companyia Jove de Dansa dirigida per Amaia Dorronsoro treballa els estils de Dansa Clàssica i Dansa Contemporània, deixant la porta oberta a coreografies innovadores i alternatives. És una forma única de treballar, ja que es tracta que els ballarins, estudiants de clàssic i contemporani poden tenir des d’edats molt primerenques un coneixement escènic difícil d’aprendre a l’escola; no és habitual en aquests estils d’ensenyar a estar, improvisar o expressar a l’escenari, i s’intenta dotar-los des de petits d’unes eines que seran molt apreciades en el futur per qualsevol coreògraf. Abans de començar l’actuació es veurà un vídeo per posar en situació al públic, al finalitzar es farà un col·loqui.

Foto: Marta Arjona

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Latidos, ballet Amaia Dorronsoro
Què
Dansa
Quan
21/05/2021 20:00 to 21:00
Programació
ce39eb0b-791e-4c41-8fa8-e7068a33c8e7
On
Espai Jove Kesse i en línia
Preu
Gratuït amb inscripció prèvia
Venda d'entrades / Inscripcions
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta