Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2021 Tarragona Jove Primavera The scars of a generation

The scars of a generation

“The scars of a generation”. Joves del 2020 i com percebem el món que ens envolta.

Aquesta videocreació recull l’experiència de la Gemma Jiménez durant el seu treball de recerca de batxillerat. Alumna de l’Institut Antoni de Martí i Franquès, la Gemma ha reflexionat de forma escrita i videogràfica, sobre les inquietuds i els desitjos dels nois i les noies de la seva generació a partir d’entrevistes.

És un treball dirigit als joves amb l’esperança que es qüestionin qui són, qui volen ser, i per quins propòsits val la pena lluitar durant la joventut i la vida. De les 20 hores de gravació inicial, la Gemma n’ha extret 10 minuts que posen de manifest com afronten els reptes actuals els entrevistats i com l’amor i la passió humanes són un remei i una necessitat imprescindibles. És un privilegi que, expressant-nos, puguem arribar a tocar altres ànimes.

Els artistes Ro Caminal i Àlvar Calvet han sigut els referents immediats del treball fet, és per això que la Gemma va entrevistar la Ro al Museu d’Art Modern de Tarragona, a propòsit de la seva exposició. També és el motiu pel qual convidem l’Àlvar a la taula rodona d’aquesta estrena a l’Espai Jove Kesse. Moltes gràcies a tots dos i a totes les persones que heu participat o us vinculareu d’alguna manera amb “The scars of a generation”.

Dv., 9 d’abril de 2021 | 20 h | videocreació | totes les edats | Espai Jove Kesse (amb reserva d’entrada prèvia) i en directe a tarragonajove.org/streaming

Més informació sobre aquest esdeveniment…

The scars of a generation
Què
Cinema
Quan
09/04/2021 20:00 to 21:00
Programació
ce39eb0b-791e-4c41-8fa8-e7068a33c8e7
Localització
Preu
Gratuït amb inscripció prèvia
Venda d'entrades / Inscripcions
Organitzat per 
Servei Municipal de Joventut
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta