Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2022 Agost Festes de Sant Roc 2022. El Pregó

Festes de Sant Roc 2022. El Pregó

Programa

  • 17.30 h. Plantada de Gegants. Els Gegants del barri es preparen per sortir, peròtenen una estona per poder veure'ls amb calma, provar-los i fer-vos fotografies. Els seus portadors us atendran i us explicaran tots els detalls que vulgueu saber d'aquests elements.
  • 18 h. Cercavila. Com és tradicional el seguici festiu del barri farà un recorregut pels carrers de la ciutat convidant a participar de les festes. Encapçalats pel remodelat Canó, hi prendran part els timbalers del Drac Petit de Sant Roc, el Maginet de les Timbales, els Gegants Vells Petits i del Cós del Bou, els grallers de la Mitja Lluna-2, els Negritos i Gegants Infantils, el Nano Caleto, els Nanos, els Gegants Vells de Tarragona i del Cós del Bou i els grallers Els Bordons. Itinerari: Cós del Bou, plaça de la Font, Sant Fructuós (la Bocacalle), Rambla Vella, Comte de Rius, Rambla Nova, Sant Agustí, Rambla Vella, Portalet, plaça de la Font, Cós del Bou i baixada Peixateria.
  • 19 h, al local de la Colla Jove. Pregó de les festes, pronunciat per Joan M. Adserà Gebellí, director general de la Xarxa Sanitària i Social Santa Tecla.  Tot seguit, Proclamació de la Pubilla i les seves Dames d'Honor. Conduït per Sílvia Petit, es farà l'acte de nomenament de la Pubilla de les festes Marina Molina Vilaró, acompanyada per les seves Dames d'Honor, Beth González Coch i Laura Fernández Montcada.
  • 20 h. Còctel Un any més tindrem un bon començament de festes amb un combinat preparat per l'Eduard Boada.
  • 24 h. Revetlla popular amb l'orquestra Balahits. Des de Canet ens arriba un grup de versions amb el que podràs ballar i cridar, saltar i cantar com fa temps que no ho fas. Amb els hits més populars dels últims 60 anys ens duran a una festa ininterrompuda, a través de tots els referents i estils musicals que han fet i fan història a les nostres vides. La nit acabarà amb la companyia del Dj Jose JL Deejey.
Festes de Sant Roc 2022. El Pregó
Què
Activitats familiars, Cultura popular i festes, Música, Gastronomia
Quan
14/08/2022 a 17:30 a
15/08/2022 a 02:00
Localització
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta