Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2022 Desembre Parc Infantil de Nadal

Parc Infantil de Nadal

Horaris

  • Els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre, i els dies 2, 3 i 4 de gener, de les 10:30 h a les 14 h i de les 16:30 h a les 20 h. 
  • El dia 31 de desembre, de les 10:30 h a  les 14 h. 
  • El dia 1 de gener, de les 16:30 h a les 20 h. 

Entrades

Les entrades per accedir al Parc Infantil de Nadal es podran comprar prèviament al web: activitats.tarragona.cat. També es podran adquirir de forma presencial, el mateix dia que es vol gaudir del Parc, a la taquilla que hi haurà al Palau Firal del Palau de Congressos.  

El preu és el mateix que en edicions anteriors, diferenciant preu de matins i de tardes, i amb diverses tipologies d’entrada.  

Preus

Als matins: 3 € l’entrada general (de 2 a 17 anys); 2 € pels socis del Club dels Tarraconins i per les famílies nombroses o monoparentals; i 1 € pels adults acompanyants.  A les tardes: 4 € pel públic general, 3 € pels socis del Club dels Tarraconins i per les famílies nombroses o monoparentals i 1 € pels adults acompanyants.  Els menors de 2 anys, els majors de 65 i les persones amb discapacitat hi podran accedir gratuïtament. Finalment, els grups concertats amb reserva prèvia pagaran 2 € matí i tarda i també hi haurà l’abonament de 15 €. 

Activitats

Programació diària de diferents espectacles de petit format que, juntament amb els tallers infantils, potenciaran el creixement i desenvolupament personal i social dels infants. La quinzena d’espectacles i tallers arribaran de la mà de  Cuentropía, la Maleta de Lili, Agus Farré, Genovesa Narratives Teatrals, el Mag Gerard, Mònica Torra i Abacus. Tampoc hi faltaran els inflables, així com els pintacares, un taller de jocs de taula, un taller de tatuatges i un estudi de ràdio de Tarragona Ràdio. 

S’oferiran més de  50 propostes, que inclouen més de 35 activitats i 15 sessions d’espectacles. En aquesta edició s’ha apostat per la robòtica i la realitat virtual, on les noves tecnologies es convertiran en eines educatives. Paral·lelament, també s’aposta  per les activitats esportives i d’aventura amb un skatepark, un rocòdrom amb tirolina i un tastet esportiu del Gimnàstic de Tarragona. A més a més, hi haurà tallers de manualitats ambientats en la ciutat, un espai de lectura de la Biblioteca Pepita Ferrer on es faran petites actuacions i l’espau de ludoteca dels Centres Cívics de Tarragona.  

 

 

Parc Infantil de Nadal
Què
Activitats familiars
Quan
27/12/2022 a 10:30 a
04/01/2023 a 20:00
Programació
Nadal
Localització
Preu
Diversos preus i abonaments
Venda d'entrades / Inscripcions

activitats.tarragona.cat o presencialment a taquilles el dia de la visita

Organitzat per 
IMET
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta