Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2022 Estiu Jove 2022 Lyricson i Komando Sound

Lyricson i Komando Sound

Lyricson és un cantant i compositor internacional, conegut mundialment per les seves col·laboracions amb artistes importantíssims, i per l’emoció en les seves cançons.

Va iniciar-se en la música des de ben petit, a Guinea, el seu país de procedència. Allí va començar les seves classes de música, però va emigrar cap als Estats Units, on va continuar amb els seus estudis.

Durant una petita gira amb un grup, el famós cantant Manu Chao va oferir-li treballar amb ell. En aquell precís moment, la seva carrera es va disparar!

Ha pogut fer gira en solitari per França, Amèrica del Sud, Àfrica Occidental i arreu d’Europa! Ha col·laborat amb artistes com: Shalli, Kool Shen, Afu-Ra o Steven Stanley.

En total ha arribat a produir més de set àlbums, i això és perquè a la gent li encanten les seves cançons reggae. Lyricson és un home que ha arribat a la fama amb humiliat, esforç i defensant tant els seus valors i creences, com també les seves arrels.

Komando Sound, Sound System de Tarragona nascut al 2013 i format per Josele Man i Ferry Selectah, seran els encarregats de l’ambientació musical i acompanyaran i faran sonar la selecció de pistes triades per acompanyar la gran veu de Lyricson.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Lyricson i Komando Sound
Què
Música
Quan
22/07/2022 21:00 to 22:45
Programació
Festival Sota La Palmera - Cultura de Carrer
Localització
Preu
Activitat gratuïta
Organitzat per 
Tarragona Jove
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta