Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2022 Febrer “Contes de butxaca”

“Contes de butxaca”

L'espectacle "Contes de butxaca" servirà de cloenda de l'Exposició de "l'Artista va a l'escola", un projecte educatiu de l'Institut Municipal d'Educació, que vol apropar l'art més actual a les escoles i instituts de la ciutat de la mà d'artistes propers.
La mostra recull un resum d'activitats didàctiques desenvolupades durant els anys 2020 i 2021. Del Premi Baldiri Reixac, aconseguit l'any 2019, s'exposen: "Experiències poètiques a l'Escola Ponent" amb Joan Rioné, i "L'artista va a l'escola. Mediació" amb Nani Blasco, i l'alumnat de 4t d'ESO de l'Institut Torreforta.
De la participació d'artistes als diferents centres educatius gràcies a l'IMET es mostren: "Sigues un Plàstic Hunter", Jordi LLort a l'Escola el Miracle (març 2021), "Sensacions i jocs del clown", Núria Rodríguez al Centre d'Educació Especial Estela (abril 2021), "Cosmologies", Sergi Quiñonero a l'Escola Pax (abril-maig 2021), "Màscares", Jordi González a l'escola Cèsar August (maig 2021) i, per últim, "Corporalitats i natura", Càpsules de moviment de l'Anna Corredor a l'Escola de Pràctiques (juny 2021).

A càrrec de: Joan Rioné de La companyia "Genovesa, narratives teatrals."

“Contes de butxaca”
Què
Activitats familiars
Quan
13/02/2022 12:00 to 13:00
Localització
Preu
Gratuït
Venda d'entrades / Inscripcions

Podeu reservar localitat al correu: lartistavaalescola@gmail.com

Organitzat per 
Institut Municipal d’Educació
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta