Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2022 Gener “El teu consum pot canviar el món!”

“El teu consum pot canviar el món!”

El dilluns 31 de gener amb motiu del Dia Escolar de la No-Violència i la Pau (DENIP) tindrà lloc l'acte "El teu consum pot canviar el món!", una celebració conjunta dels centres educatius de Tarragona del DENIP.

Aquest curs se celebra la 10a edició del projecte "Educació per la Pau i celebració conjunta del DENIP", un projecte que planteja línies de treball sobre l'educació per la pau, que puguin ser desenvolupades i assumides pel nombre més gran d'escoles de la ciutat, a través d'activitats compartides i de l'avaluació d'aquestes activitats.
El DENIP és una iniciativa d'Educació No-violenta i Pacificadora, difosa internacionalment i impulsada fa més de 40 anys pel mestre mallorquí Llorenç Vidal i es considera l'experiència més important d'educació per la pau del nostre temps.

El DENIP se celebra anualment el 30 de gener en commemoració de la mort del líder pacifista Mahatma Gandhi (2 d'octubre de 1869 - 30 de gener de 1948).

“El teu consum pot canviar el món!”
Què
Xerrades i congressos
Quan
31/01/2022 11:00 to 12:30
On
En línea
Preu
Gratuït
Venda d'entrades / Inscripcions

Gratuït amb inscripció prèvia en aquest enllaç

Organitzat per 
Ajuntament de Tarragona
Hi col·labora
Conselleria d'Educació –a través de l'Institut Municipal d'Educació de Tarragona-Projecte Educatiu de Ciutat-Ciutat Amiga de la Infància–, de la Conselleria de Cooperació i el Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat de Tarragona i Europe Direct
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta