Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2022 Març Evolució humana: arbre o xarxa?, amb José María Bermúdez de Castro i Sandra Ortonobes

Evolució humana: arbre o xarxa?, amb José María Bermúdez de Castro i Sandra Ortonobes

En aquesta nova sessió del cicle Paraules de Ciència tindrem el paleoantropòleg José María Bermúdez de Castro revelant algunes claus de l'evolució humana, des dels nostres inicis a l'Àfrica fa set milions d'anys fins a l'actualitat. En aquesta xerrada, moderada per la divulgadora científica Sandra Ortonobes, parlarem sobre qui som i d'on venim i s'explicarà per què la filogènia dels primats és un arbre amb molts ponts que sembla més una xarxa evolutiva.

Durant la tertúlia sortiran a la llum els últims descobriments relacionats amb els homínids, incloent-hi alguna hipòtesi sobre el que ens oferirà el futur a curt termini. I, per descomptat, coneixerem en primícia amb quines novetats ens deu haver sorprès la recent campanya d'excavacions paleontològiques fetes als jaciments de la serra d'Atapuerca, declarats Patrimoni de la humanitat per la Unesco l'any 2000 per la seva rellevància científica.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Evolució humana: arbre o xarxa?, amb José María Bermúdez de Castro i Sandra Ortonobes
Què
Xerrades i congressos
Quan
01/03/2022 19:00 to 20:30
Localització
Telèfon de contacte
977 249 871
Preu
6 €
Venda d'entrades / Inscripcions

A CaixaForum de Tarragona

Per a la seguretat dels participants, s'hi aplicaran les mesures de seguretat i higiene previstes oficialment

Organitzat per 
CaixaForum de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta