Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2022 Novembre Concert del Quartet Gerhard en homenatge als difunts

Concert del Quartet Gerhard en homenatge als difunts

El pròxim 1 de novembre, la ciutat de Tarragona acollirà un acte d'homenatge en record als difunts. Des de l'Ajuntament de Tarragona i l'Empresa de Serveis Funeraris Municipals de Tarragona (EMSERFUMT) s'ha organitzat, per segon any consecutiu, un acte d'homenatge en record a les persones que han traspassat en el darrer any.
L'acte es durà a terme coincidint amb la celebració de Tots Sants.

A les 12 h, a la plaça de les Cols, se celebrarà un concert de corda que estarà obert a tothom i que anirà a càrrec del Quartet Gerhard, una formació de quatre instrumentistes catalans de reconegut prestigi internacional.

El concert és un acte laic i obert a tothom, i s'ha organitzat pensant en totes les persones que hagin patit una pèrdua.

Quartet Gerhard és un conjunt instrumental de corda català format per quatre apassionats per la música. Aquesta formació catalana és guanyadora del tercer premi a l'International Irene Steels-Wilsing Competition, de Berlín. També ha pres part en festivals com el Bordeaux String Quartet Festival, el Mozartfest Würzburg o el Muzenforum Concerten Bloemendaal. El seu compromís amb la música de nova creació es demostra en les seves actuacions a les CNDM series, a Madrid o a la Nuit de la Création, a Aix-en- Provence.

Què
Música
Quan
01/11/2022 12:00 to 12:45
Localització
Preu
Gratuït
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta