Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2022 Novembre Exposició "Et duc escrita a l'úter"

Exposició "Et duc escrita a l'úter"

A "Et duc escrita a l'úter", la Mònica construeix la seva genealogia femenina manipulant velles fotografies trobades que s’apropia i resignifica per explicar una història del passat familiar.

Mònica Galera va néixer a Vinyols i els Arcs, l’any 1980. Es va criar en un entorn rural. De petita es fascinava escoltant les històries que explicaven les veïnes a la fresca i imaginava que algun dia les escriuria. Curiosa de mena, s’entretenia regirant caixes i àlbums de fotografies antigues que hi havia a casa dels pares. La seva àvia va ensenyar-li a cosir i a brodar, i la seva veïna Carme a fer puntes de ganxet.

Enamorada de tot allò que pot fer-se amb les mans, va decidir estudiar fotografia i quan va acabar va compaginar la seva feina de fotògrafa amb els estudis de Comunicació. Actualment, és professora de fotografia i de llengua catalana en un institut de secundària, i quan té una estona, recupera velles fotografies que broda, i després, els hi escriu una història de la seva memòria familiar.
 

Exposició "Et duc escrita a l'úter"
Què
Exposicions
Quan
04/11/2022 a 17:00 a
12/11/2022 a 20:00
Localització
Telèfon de contacte
722 448 675
Preu
Gratuït
Organitzat per 
Espai Nautilus - Mònica Galera
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta