Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2022 Octubre Reformes per un creixement inclusiu. Conferència del ministre d’Inclusió, Seguretat Social, i Migracions Excm. Sr. José Luis Escrivá

Reformes per un creixement inclusiu. Conferència del ministre d’Inclusió, Seguretat Social, i Migracions Excm. Sr. José Luis Escrivá

En nom de la Junta de Govern, ens complau convidar-vos a la conferència que durà a terme el ministre d’Inclusió, Seguretat Social, i Migracions Excm. Sr. José Luis Escrivá titulada Reformes per un creixement inclusiu que tindrà lloc al saló d'actes del nostre Col·legi el proper dijous dia 27 d'octubre a les 9:15.

Per tal de facilitar la tasca d'organització, us agrairíem que confirmeu la vostra assistència abans del dia 20 de setembre.

José Luis Escrivá és ministre d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions des del 13 de gener de 2020.

Va ser el primer President de l'Autoritat Independent de Responsabilitat Fiscal, des de març de 2014 fins al seu nomenament com a ministre i, a més, des de novembre de 2015 a novembre de 2019, va ser President de la Xarxa d'Institucions Fiscals Independents de la Unió Europa.

Va iniciar la seva trajectòria en el Banc d'Espanya, on va exercir diferents llocs en el Servei d'Estudis, i va continuar posteriorment a Europa, on va participar activament en el procés d'integració monetària des de 1993 com a assessor de l'Institut Monetari Europeu. Amb la creació de la Unió Monetària va ser nomenat Cap de la Divisió de Política Monetària del Banc Central Europeu a Frankfurt. Entre 2012 i 2014 va ser Director per a les Amèriques del Banc Internacional de Pagaments de Basilea.

Entre 2004 i 2012 va treballar en el grup BBVA, primer com a Economista-Cap i Director del Servei d'Estudis i, a partir de 2010, com Managing Director de l'Àrea de Finances Públiques.

És llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat Complutense de Madrid (UCM), amb premi extraordinari de llicenciatura, i compta amb estudis de postgrau en Anàlisi Econòmica en la UCM i en Econometria en el Banc d'Espanya. Al llarg de la seva carrera ha publicat nombrosos articles i treballs de recerca, principalment sobre assumptes financers i monetaris.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Reformes per un creixement inclusiu. Conferència del ministre d’Inclusió, Seguretat Social, i Migracions Excm. Sr. José Luis Escrivá
Què
Xerrades i congressos
Quan
27/10/2022 09:15 to 10:30
Localització
Preu
Entrada lliure
Organitzat per 
Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta