Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2022 Octubre Tallers de recerca participatius

Tallers de recerca participatius

En aquests tallers participatius, impartits per investigadors i investigadores que treballen a prop teu, ens explicaran els avenços en el coneixement científic del seu camp de recerca, de manera que transformaran el coneixement teòric en una experiència pràctica. 

Tindrem tres tallers:

A les 11 h

Ciència dels aliments. Coneix la composició i les propietats dels aliments que t'envolten amb un codi de colors a través del seu ADN. A càrrec de Daniel Schorn-García, Ángel García-Pizarro i Jokin Ezenarro, de la Universitat Rovira i Virgili. Activitat familiar recomanada a partir de 5 anys.

A les 12 h

Som PLASTICívors!. Participa en uns experiments que et permetran diferenciar i identificar els microplàstics i comprovar, de manera molt pràctica, quina quantitat en podem arribar a menjar cada setmana. A càrrec de Lara Dronjak Oscar Sabuz Vidal i Jordina Balaguer Trias, de la Universitat Rovira i Virgili. Activitat familiar recomanada a partir de 5 anys.

A les 13 h

Construir i desconstruir el patrimoni: de l'arquitectura tradicional a l'arquitectura monumental. Participa en un procés de construcció arquitectònic a escala reduïda mitjançant models tridimensionals i maquetes impreses en 3D. A càrrec d'Albert Samper, David Moreno i Cèlia Mallafré, de la Universitat Rovira i Virgili. Activitat familiar recomanada a partir de 8 anys.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Tallers de recerca participatius
Què
Activitats familiars
Quan
01/10/2022 11:00 to 13:00
Programació
La Nit Europea de la Recerca
Localització
Preu
Gratuït amb reserva prèvia
Venda d'entrades / Inscripcions
Organitzat per 
CaixaForum
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta