Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2022 POUM Dibuixem Tarragona. Inclusió, cohesió, sostenibilitat i altres reptes de futur

Dibuixem Tarragona. Inclusió, cohesió, sostenibilitat i altres reptes de futur

Com t’imagines Tarragona d’aquí a vint anys? T’agradaria formar part de la seva transformació, dir-hi la teva i contribuir amb les teves aportacions a construir una ciutat més sostenible, oberta i inclusiva?

L’Ajuntament de Tarragona impulsa l’elaboració d’un nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), un instrument amb molta rellevància en el disseny del futur de la ciutat.

El dia 8 de novembre, en una jornada per a tota la ciutadania, s'inaugurarà el procés participatiu i s'obrirà el debat sobre el model de ciutat de la Tarragona del futur.

La sessió té dues parts diferenciades:

 • Una part informativa, en la qual es presentarà el model de ciutat que vol impulsar aquest POUM i el procés participatiu. Aquesta part tindrà un format de presentació.
 • Una part en format de presentació i taula rodona, amb la intenció de contextualitzar i emmarcar els grans temes que ha d’abordar el POUM: mobilitat, entorns naturals, canvi climàtic, etc. que són comuns a altres territoris. Aquesta contextualització també vol col·laborar en la definició d'un model urbà i una gestió del territori sostenible (ambientalment, econòmica i social) en la proposta de planejament, orientada per l’Agenda Urbana i els ODS. El format serà de taula rodona i es preveu la participació de persones especialistes en els àmbits temàtics que es sotmeten a debat:
  • Els reptes de l'urbanisme del s. XXI. El cas de Tarragona: Josep Parcerisa.
  • Urbanisme de gènere: Blanca Valdivia.
  • Creixements urbans: Arnau Tiñena.
  • Ciutat i patrimoni: Carme Miró.
  • Mobilitat: Rafael López Monné.

La jornada serà retransmesa en streaming íntegrament a través del canal de YouTube de l’Ajuntament

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Dibuixem Tarragona. Inclusió, cohesió, sostenibilitat i altres reptes de futur
Què
Xerrades i congressos
Quan
08/11/2022 18:00 to 20:30
Programació
Procés participatiu POUM
Localització
Preu
Entrada lliure
Organitzat per 
Ajuntament de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta