Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2022 POUM Taller territorial POUM La Móra-Tamarit

Taller territorial POUM La Móra-Tamarit

El futur de la ciutat, a les teves mans 

Com t’imagines Tarragona d’aquí a 20 anys? T’agradaria formar part de la seva transformació, dir-hi la teva i contribuir amb les teves aportacions a construir una ciutat més sostenible, oberta i inclusiva?

L’Ajuntament de Tarragona impulsa l’elaboració d’un nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), un instrument amb molta rellevància en el disseny del futur de la ciutat.

El POUM permet establir de quina manera creixerà i es transformarà la ciutat, però també determina quins espais naturals cal protegir, quin model de mobilitat sostenible s’ha de potenciar, o de quina manera s’ha de conservar el patrimoni. En definitiva, és una eina clau per definir la ciutat on viurà la pròxima generació de tarragonins i tarragonines i, per tant, necessitem la teva participació per establir les prioritats, els reptes i els valors que s’han de tenir en compte.

 

Com hi pots participar?

La participació de la ciutadania es canalitzarà mitjançant el web participa.tarragona.cat, on es poden fer aportacions i omplir un qüestionari. També pots participar dels tallers presencials com aquest, previstos a diferents zones de la ciutat i sumar-te als recorreguts participatius pel territori.

Per participar en les activitats presencials és necessària la inscripció prèvia mitjançant el web participa.tarragona.cat on, a més, trobaràs informació detallada de cada activitat i podràs consultar si hi ha canvis d’última hora d’espais o horaris dels tallers. 

  • Perquè Tarragona és TEVA, tens molt a dir.
  • Perquè Tarragona ets TU, participa!

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Taller territorial POUM La Móra-Tamarit
Què
Xerrades i congressos
Quan
07/02/2023 18:00 to 20:00
Programació
Procés participatiu POUM
Localització
Preu
Gratuït amb reserva prèvia
Venda d'entrades / Inscripcions
Organitzat per 
Ajuntament de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta