Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2022 Setembre Exposició fotogràfica "Gata 20 anys"

Exposició fotogràfica "Gata 20 anys"

Gata, Grup d'Amics de Toni Achón - Ecologistes de Tarragona és una entitat excursionista, ecologista i naturalista de la ciutat de Tarragona. Les activitats que s'organitzen bàsicament són excursions de senderisme, btt, i caiac de riu i mar i col·laboració en la recuperació de senders, reforestacions en espais fluvials i de platja, neteja de campaments il·legals de marihuana, neteja de residus en espais naturals, i reivindicacions històriques com és Salvar la platja llarga, el preventori de la Savinosa i la renaturalització de la platja del Miracle.

El Gata vol celebrar els seus 20 anys d’història amb l’exposició d’un centenar de fotografies fetes pels seus socis i simpatitzants la darrera dècada. De fet, l’aniversari de l’entitat es va complir el 2019 però arran de la pandèmia l’exposició s’ha hagut d’ajornar fins a enguany. Per tant aquest any 2022 ja tenim 23 anys.

La inauguració tindrà lloc l’1 de setembre a les 19 h, i es podrà visitar fins diumenge 11 de setembre a les 13 h. El dia 9 de setembre serà l’últim dia en què es podrà votar per triar les imatges guanyadores del concurs que s’ha convocat i que escollirà les tres millors fotografies.

El dissabte 10 de setembre a les 12 h, al mateix Pati de Jaume I, es farà l’anunci de les fotos guanyadores i es lliuraran els guardons als premiats.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Exposició fotogràfica "Gata 20 anys"
Què
Exposicions
Quan
01/09/2022 a 19:00 a
11/09/2022 a 13:00
Localització
Preu
Gratuït
Organitzat per 
Ajuntament de Tarragona i GATA -Grup d'Amics de Toni Achón
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta