Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2022 Tardor Tarragona Jove Joves i salut mental, una mirada a través del curtmetratge

Joves i salut mental, una mirada a través del curtmetratge

Dimarts 4 d’octubre. (19.30 h) / Gratuït / Espai Jove Kesse / +14 anys

Per segon any consecutiu, realitzem activitat complementària al Festival Psicurt (del 6 al 9 d’octubre -psicurt.com-) i dins del marc de la Setmana de la Salut Mental de l’Ajuntament de Tarragona. El 10 d’octubre se celebra a escala mundial el Dia de la Salut Mental i des del Servei de Salut de l’Oficina Jove del Tarragonès, celebrem aquesta data de conscienciació, fent incidència especialment en com afecta les persones joves. Del 6 al 9 d’octubre se celebrarà el Festival de Curtmetratges Psicurt, organitzat pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC), l’Ajuntament de Tarragona i l’Ajuntament de Reus. Un festival que té com a objectiu apropar a la ciutadania els diferents àmbits de la salut mental (prevenció, promoció i intervenció) a través del cinema.

Veurem 4 curtmetratges que pertanyen al Psicurt, on es fa especial incidència en la salut mental i les persones joves. En acabar el passi dels curtmetratges, hi haurà una taula rodona-col·loqui amb professionals del món de la salut mental, persones joves i persones vinculades als curtmetratges projectats.

*Organitza: Servei de Salut de l’Oficina Jove del Tarragonès i Festival Psicurt
 

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Joves i salut mental, una mirada a través del curtmetratge
Què
Cinema, Xerrades i congressos
Quan
04/10/2022 19:30 to 20:30
Programació
Tarragona Jove
Localització
Preu
Gratuït
Organitzat per 
Servei de Salut de l’Oficina Jove del Tarragonès i Festival Psicurt
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta