Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2022 Tarragona Jove - Primavera "Alésh" dins del cicle En primer pla

"Alésh" dins del cicle En primer pla

En primer pla, pretén aportar valor en l'aprenentatge i la conscienciació en temàtiques i causes claus d'afectació i condició juvenil. Es projectaran sis curts documentals realitzats per l'alumnat de tercer curs de Comunicació Audiovisual de la Universitat Rovira i Virgili.

Alésh, curt que reflexiona sobre la transsexualitat.

"Alésh" és un documental sobre un noi transgènere recentment diagnosticat amb autisme. Actualment, s'ha convertit en una figura pública amb més de 124,4 K seguidors a TikTok, on comparteix la seva pròpia experiència amb el TEA i la transició de gènere narrant sobre com és viure amb la seva condició i trencar mites. En aquest documental es busca apropar al públic als aspectes de la vida quotidiana d'una persona autista per aconseguir acabar amb els estereotips que envolten tant el TEA com la transsexualitat.

Les jornades documentals es podran veure en diferit a la pàgina web www.tarragonajove.org/enprimerpla22 a partir del dia 8 d’abril.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

"Alésh" dins del cicle En primer pla
Què
Cinema
Quan
06/04/2022 19:00 to 19:15
Programació
Tarragona Jove
Localització
Telèfon de contacte
977 296 251
Preu
Gratuït
Organitzat per 
Conselleria de Joventut de l'Ajuntament de Tarragona i la URV
Hi col·labora
Servei Municipal d'Addiccions, Sindicat d'Habitatge de Tarragona, Servei de Salut de l'Oficina Jove del Tarragonès, el programa Aprenentatge Servei de la URV, H2 i l'Espai Jove Kesse
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta