Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2022 Tarragona Jove - Primavera Cicle de cinema documental "En primer pla"

Cicle de cinema documental "En primer pla"

Es projectaran sis curts documentals realitzats per l'alumnat de tercer curs de Comunicació Audiovisual de la Universitat Rovira i Virgili durant el cicle de cinema "En primer pla" que se celebrarà els dies 5, 6 i 7 d'abril a la sala d'actes de l'Espai Jove Kesse.
Aquests curtmetratges tracten qüestions al voltant de la salut mental i emocional, la transsexualitat, l'habitatge i les experiències migratòries. Amb aquestes històries, que es basen en vivències de persones del Camp de Tarragona, es vol conscienciar sobre problemàtiques presents en el dia a dia.
El programa del cicle s'ha dividit en tres jornades, una per dia, i cadascuna de les sessions aprofundirà en una temàtica diferent amb la projecció de dos documentals. Després dels visionaments s'obrirà un torn obert de preguntes amb l'equip creatiu dels documentals i les seves veus protagonistes per tal de compartir experiències i punts de vista.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Cicle de cinema documental "En primer pla"
Què
Cinema
Quan
05/04/2022 a 00:00 a
07/04/2022 a 00:00
Programació
Tarragona Jove
Localització
Preu
Gratuït
Organitzat per 
La conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona i la URV
Hi col·labora
Servei Municipal Tarragona Jove, Servei Municipal d’Addiccions, Sindicat d'Habitatge de Tarragona, Servei de Salut de l’Oficina Jove del Tarragonès
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta