Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2022 Tarragona Jove - Primavera "Fantasmes del passat" dins del cicle En primer pla

"Fantasmes del passat" dins del cicle En primer pla

En primer pla, pretén aportar valor en l'aprenentatge i la conscienciació en temàtiques i causes claus d'afectació i condició juvenil. Es projectaran sis curts documentals realitzats per l'alumnat de tercer curs de Comunicació Audiovisual de la Universitat Rovira i Virgili.

Fantasmes del passat, curt sobre la salut mental i emocional.

Sinopsis: A l’institut les coses mai són fàcils. I si a sobre la pressió social que exerceix sobre els adolescents, li sumes la importància dels mateixos per no encaixar, la cosa es complica encara més. Fa set anys, que la Marian, l’Ana, l’Enric i la Judith, els nostres protagonistes, van abandonar l’escola que els va veure créixer. Ara, tornen en aquell lloc per reflexionar sobre el que van viure entre aquelles parets.

Les jornades documentals es podran veure en diferit a la pàgina web www.tarragonajove.org/enprimerpla22 a partir del dia 8 d’abril.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

"Fantasmes del passat" dins del cicle En primer pla
Què
Cinema
Quan
05/04/2022 19:00 to 19:15
Programació
Tarragona Jove
Localització
Telèfon de contacte
977 296 251
Preu
Gratuït
Organitzat per 
Conselleria de Joventut de l'Ajuntament de Tarragona i la URV
Hi col·labora
Servei Municipal d'Addiccions, Sindicat d'Habitatge de Tarragona, Servei de Salut de l'Oficina Jove del Tarragonès, el programa Aprenentatge Servei de la URV, H2 i l'Espai Jove Kesse
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta