Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2022 Tarragona Jove - Primavera Justicia climàtica i transformacions ecosocials

Justicia climàtica i transformacions ecosocials

Cada cop més, es fa palès l'impacte devastador de l'estrès mediambiental al qual se sotmeten la majoria dels problemes identificats per les Nacions Unides a l'Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible. Problemàtiques que clamen a la justícia global com la pobresa, la fam, la pau, les desigualtats, les migracions forçades o les estructurals i econòmiques.
Frenar l'escalfament global es presenta com un repte d'emergència i imprescindible per accelerar la resposta a la crisi climàtica.
Plantegem un espai de treball expositiu i eminentment pràctic de convocatòria ciutadana, tècnica i política per abordar de quina manera tenim en compte la petjada ecològica, vetllant pels principis de sostenibilitat i l'eficiència energètica i contribuint a la justícia climàtica des d'una mirada ecofeminista.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Justicia climàtica i transformacions ecosocials
Què
Xerrades i congressos
Quan
12/05/2022 18:00 to 19:30
Programació
Tarragona Jove
Localització
Telèfon de contacte
977 296 251
Preu
Gratuït
Venda d'entrades / Inscripcions

Gratuït amb inscripció prèvia a Tarragona Jove 

Organitzat per 
Servei Municipal de Joventut i Cooperació, Centre d'Estudis de Dret Ambiental i Xarxa de Cooperació al Desenvolupament del Sud de Catalunya
Hi col·labora
Oficina de Compromís Social de la URV, Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD), International Action for Peace (IAP, Museu d'Història de Tarragona i Centre d'Arts, el Mèdol
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta