Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2022 Tarragona Jove - Primavera "La pandèmia invisible" dins del cicle En primer pla

"La pandèmia invisible" dins del cicle En primer pla

En primer pla, pretén aportar valor en l'aprenentatge i la conscienciació en temàtiques i causes claus d'afectació i condició juvenil. Es projectaran sis curts documentals realitzats per l'alumnat de tercer curs de Comunicació Audiovisual de la Universitat Rovira i Virgili.
La pandèmia invisible, curt sobre la salut mental i emocional.

Sinopsis: Les xarxes socials s'han convertit en un nou passatemps que no té antecedents. Els joves s'han apoderat d'un terreny desconegut i en treuen tot el profit que poden. Sembla que la falta d'experiència amb les xarxes socials afecti directament al comportament dels joves, però mai els hi hem preguntat a ells mateixos. A "La pandèmia invisible" tres joves posen en testimoni la seva pròpia opinió sobre les xarxes i el seu ús diari.

Les jornades documentals es podran veure en diferit a la pàgina web: www.tarragonajove.org/enprimerpla22 a partir del dia 8 d’abril.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

"La pandèmia invisible" dins del cicle En primer pla
Què
Cinema
Quan
05/04/2022 19:00 to 19:15
Programació
Tarragona Jove
Localització
Telèfon de contacte
977 296 251
Preu
Gratuït
Organitzat per 
Conselleria de Joventut de l'Ajuntament de Tarragona i la URV
Hi col·labora
Servei Municipal d'Addiccions, Sindicat d'Habitatge de Tarragona, Servei de Salut de l'Oficina Jove del Tarragonès, el programa Aprenentatge Servei de la URV, H2 i l'Espai Jove Kesse
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta