Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2022 Tarragona Jove - Primavera "L'Elecció difícil" dins del cicle En primer pla

"L'Elecció difícil" dins del cicle En primer pla

En primer pla, pretén aportar valor en l'aprenentatge i la conscienciació en temàtiques i causes claus d'afectació i condició juvenil. Es projectaran sis curts documentals realitzats per l'alumnat de tercer curs de Comunicació Audiovisual de la Universitat Rovira i Virgili.

L'Elecció difícil, curt que parla sobre l'habitatge i migracions.

Sinopsis: A Espanya, des del 2008 fins al 2019, han estat desnonades un total d'1.710.963 persones. L'any 2020, amb l'arribada de la pandèmia, es van aturar aquests desnonaments. Com ha afectat aquesta situació a les persones més vulnerables? L'elecció difícil és un documental des de dintre del Sindicat d'Habitatge de Tarragona que parla sobre aquelles persones que pateixen un alt risc de ser desnonades o que, fins i tot, ho han estat.

Les jornades documentals es podran veure en diferit a la pàgina web www.tarragonajove.org/enprimerpla22 a partir del dia 8 d’abril.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

"L'Elecció difícil" dins del cicle En primer pla
Què
Cinema
Quan
07/04/2022 19:00 to 19:20
Programació
Tarragona Jove
Localització
Telèfon de contacte
977 296 251
Preu
Gratuït
Organitzat per 
Conselleria de Joventut de l'Ajuntament de Tarragona i la URV
Hi col·labora
Servei Municipal d'Addiccions, Sindicat d'Habitatge de Tarragona, Servei de Salut de l'Oficina Jove del Tarragonès, el programa Aprenentatge Servei de la URV, H2 i l'Espai Jove Kesse
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta