Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2023 Agost Perfectament imperfectes. Monòlegs

Perfectament imperfectes. Monòlegs

L’associació "Si jo puc, tu també #epilep" es va crear l'any 2018 amb la intenció de visibilitzar i donar a conèixer l'epilèpsia mitjançant esdeveniments esportius, ja que durant molt de temps es creia que les persones amb epilèpsia no hi podien participar. També vol ensenyar que les persones amb epilèpsia no tenen per què limitar-se. Tots hem de seguir els somnis i posar-nos reptes a la vida.

Avui en dia l’associació no només es dedica als esdeveniments esportius sinó que també procura visibilitzar, naturalitzar i recapta fons per l’epilèpsia. Tenim molt clar que volem un món inclusiu. Per poder realitzar-ho a l’Associació acceptem tota mena de gent, amb discapacitat i sense. Totes les nostres accions i activitats estan obertes a tothom.

Sembla mentida, però ja han passat 5 anys des que vam començar el primer acte: la Mitja Marató de Tarragona.

Per commemorar aquest 5è aniversari hem creat un ventall d’actes que duraran fins al setembre del 2024.

Monòlegs: Perfectament imperfectes. Hem programat pel dia 20 d’agost a les 19:00 al Teatret del Serrallo aquesta obra de teatre. Es parla de forma còmica i amb humor de les malalties cròniques que tenen els mateixos actors. La fórmula que hem triat de cobrament és “taquilla inversa” això vol dir que en acabar l’espectacle tothom podrà donar la quantitat que cregui oportuna. Com sempre, els beneficis es destinaran a la recerca mèdica de l’epilèpsia. 

Perfectament imperfectes. Monòlegs
Què
Teatre
Quan
20/08/2023 19:00 to 20:00
Programació
Sant Magí
Localització
Preu
Taquilla inversa
Organitzat per 
Si jo puc, tu també #epilep
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta