Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2023 Caixaforum Live Talk: La importància de l'embriologia

Live Talk: La importància de l'embriologia

Gaudeix d'aquesta Live Talk en streaming omplint el formulari obligatori i inscrivint-te ara, aquí.

En aquesta Live Talk, la Dra. Ángela Nieto ens revela una recerca biomèdica crucial sobre mecanismes moleculars que són fonamentals durant el desenvolupament embrionari i que estan implicats en l'aparició de diverses malalties. Parlem sobre com el canvi d'identitat de les cèl·lules adultes per l'activació de gens embrionaris causa diferents malalties. Aquest coneixement pot servir per al llançament d'enfocaments terapèutics nous en el marc del tractament del càncer i la seva propagació a altres teixits.

A més, amb motiu de la Setmana de la Dona i la Nena en la Ciència, la Dra. Ángela Nieto també ens explicarà quin percentatge d'equilibri de gènere hi ha actualment en biomedicina, i què s'espera aconseguir en aquest marc en un futur pròxim. 

A càrrec de:

Dra. Ángela Nieto, doctora en Bioquímica i Biologia Molecular, du a terme la seva tasca a l'Institut de Neurociències d'Alacant –centre mixt del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) i la Universitat Miguel Hernández d'Elx. Premi internacional L'Oréal-Unesco For Women in Science 2022.

Moderador: Raül Torán, físic, divulgador científic, project manager de l'Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) i responsable de la Unitat de Cultura Científica (UCC+i) d'ISGlobal.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Live Talk: La importància de l'embriologia
Què
Xerrades i congressos
Quan
07/02/2023 19:00 to 20:00
On
En línia
Preu
Gratuït
Venda d'entrades / Inscripcions
Organitzat per 
CaixaForum
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta