Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2023 Caixaforum Músiques memorables

Músiques memorables

Músiques memorables és un projecte a l'entorn de la tradició oral i el cant popular creat en col·laboració per l'Associació Hablarenarte i el músic i educador Christian Fernández Mirón. Busca visibilitzar i col·laborar amb diversos col·lectius de gent gran per convertir-los en agents actius d'un projecte musical que barreja el més tradicional amb el més contemporani. El projecte va ser seleccionat a la convocatòria Art for Change de la Fundació ”la Caixa” el 2018. 

Els artistes Christian Fernández Mirón, Mans O i Anna Ferrer han treballat en un procés de creació comú a partir dels relats suscitats als laboratoris de tradició oral, en què els participants compartien les seves músiques memorables (cançons, records i relats), cosa que va donar lloc a un repertori a partir de la interpretació, la composició, l'enregistrament i l'edició del que es va conrear amb el grup de gent gran. 

En aquest concert, elaborat en diàleg amb la gent gran participant, es compartirà aquest repertori a mode de retorn i retrobada amb la comunitat participant.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Músiques memorables
Què
Música
Quan
02/06/2023 11:40 to 11:40
Localització
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta