Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2023 Caixaforum Satisfacció. Tendències expressives en l'univers de l'art i la publicitat

Satisfacció. Tendències expressives en l'univers de l'art i la publicitat

Des de la publicitat i l'art fa falta detectar quins són els gustos i les preferències dels consumidors. Ens centrem en qüestions estètiques i revalorem les tendències que imperen en la societat i que es converteixen en variables per saber què és el que agrada i el que disgusta, el que captiva. Les tendències ens donen pautes per saber captar l'atenció i l'interès de les persones, i també ens permeten augmentar les ganes de posseir un producte o de ser partícip d'una experiència. En aquesta sessió, revelarem els paràmetres que han definit el gust dels consumidors des del començament del segle XX fins a l'actualitat.

A càrrec de Marta Marín, doctora en Comunicació i llicenciada en Geografia i Història i en Documentació. És professora d'Estètica i de Publicitat a la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull i directora del màster en Comunicació de Moda a la mateixa universitat. És directora creativa i ha treballat en projectes per a Carolina Herrera, Nina Ricci, Seat, Perrier o Telefónica.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Satisfacció. Tendències expressives en l'univers de l'art i la publicitat
Què
Xerrades i congressos
Quan
03/05/2023 18:00 to 19:00
Localització
Preu
6 €
Venda d'entrades / Inscripcions
Organitzat per 
CaixaForum.
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta