Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2023 Estiu Jove Cives + Los Niños Jesús | Festival Sota La Palmera

Cives + Los Niños Jesús | Festival Sota La Palmera

Cives

Fusiona el rock dels anys noranta, amb riffs de guitarra poderosos i una base rítmica contundent, i tocs de pop i inspiració llatina. El 2019 van estrenar el seu primer EP “Incendio”, produït per Diego Gila, i van fer una gira nacional amb més de 30 concerts. Després van llençar l’àlbum “1000 Veces Mejor”, que demostra una evolució en el seu so amb una base musical més orgànica i melodies més atractives, consolidant-se com una gran promesa de l'escena rock en espanyol. Recentment, han incorporat nous sons ballables i una barreja eclèctica d’estils.

Los Niños Jesús

Li va preguntar un bon dia Jordi Évole al seu amic Pau Donés que com era això de tenir un grup i pujar a l’escenari a cantar al públic. I el bo de Pau li va contestar, somrient, el mateix que contesta algú en ser pare per primera vegada: que era una cosa inexplicable, i que calia viure-ho i sentir-ho per a entendre-ho.

Així que Jordi, de professió curiós, va decidir un altre bon dia que volia entendre-ho. Va cridar a Jesús, Jacob, Óscar, Javi i Juan Carlos, i els va proposar formar una banda. D’aquí van sortir Los Niños Jesús, el repertori dels quals revisa en clau festiva clàssics d’ahir, avui i sempre dels nostres festivals i, per descomptat, de les nostres festes majors. No se salven C. Tangana, Extremoduro, Estopa, Lori Meyers, Kiko Veneno, Jarabe de Palo d’un repertori que és com si estiguéssim veient l’encarnació de la segona vinguda de Cachitos de Hierro i Cromo sense subtítols, això sí, però amb aplaudiments en directe.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Cives + Los Niños Jesús | Festival Sota La Palmera
Què
Música
Quan
14/07/2023 21:00 to 23:00
Programació
Tarragona Jove, Festival Sota La Palmera
Localització
Preu
Accés lliure
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta