Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2023 Estiu Jove Fauna | Festival Sota La Palmera

Fauna | Festival Sota La Palmera

Fauna és una de les formacions de temes propis i festius amb més projecció aquest 2023, amb una proposta de música mestissa que ens porta de la rumba més ballable al rock més contundent. La banda, formada en plena pandèmia amb la situació caòtica del moment, va transformar la circumstància en oportunitat enregistrant el seu primer LP, “L’última nit”, a l’estudi “El tercero estudios” de Barcelona.

Amb una molt bona acceptació i crítica del disc als mitjans de comunicació, la banda de Ponent emprenia un viatge per les places més festives de la geografia catalana, incrementant exponencialment els seus seguidors a xarxes socials i el nombre de reproduccions a les plataformes habituals.

Actualment, la banda ens proposa un directe renovat amb tot l’aprenentatge recollit aquest any passat, que ja ha donat els primers fruits, ja que han quedat guanyadors del concurs de bandes “Emergentefest” de Màlaga. També acaben de presentar nou single, “Y quiero”, amb un videoclip realitzat pel tiktoker @thisisjonadaniel, que podeu veure ja a les plataformes.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Fauna | Festival Sota La Palmera
Què
Música
Quan
29/07/2023 19:00 to 21:00
Programació
Tarragona Jove, Festival Sota La Palmera
Localització
Preu
Accés lliure
Organitzat per 
Coopula i Tarragona Jove
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta