Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2023 Estiu Jove Nit de Reggae: Komando Sound & The Phrenetics | Festival Sota La Palmera

Nit de Reggae: Komando Sound & The Phrenetics | Festival Sota La Palmera

Benvinguts i benvingudes als 10 anys de Komando Sound, entitat nascuda el 2013 a la ciutat, habitual a les festes de reggae que es fan a Tarragona. Celebraran l’aniversari acompanyats de la banda The Phrenetics, que compta entre les seves files amb músics que porten en actiu a l’escena de música jamaicana més de 15 anys.

Aquest concert serà al seu torn la presentació del seu nou disc REGGAEMATIC. Abandonar tot tòpic relacionat amb el reggae i endinsar-nos en el món Phrenetic és una experiència lleial i respectuosa amb la música jamaicana, una de les músiques negres més populars d’origen del Carib i que han tingut més repercussió a nivell global. The Phrenetics està compost per quatre músics i dues vocals, un cantant que pot “toastear” i un “Deejay” que pot cantar.

Una experiència compacta que transporta l’espectador a altres èpoques i que pretén portar el “live” a la seva màxima expressió quant a reggae es refereix.

The Phrenetics reten homenatge a les paraules d’un dels seus referents Sugar Minnot.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Nit de Reggae: Komando Sound & The Phrenetics | Festival Sota La Palmera
Què
Música
Quan
27/07/2023 21:00 to 23:55
Programació
Tarragona Jove, Festival Sota La Palmera
Localització
Preu
Accés lliure
Organitzat per 
Komando Sound i Tarragona Jove
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta