Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2023 Estiu Jove La Model + Km 0 | Festival Sota La Palmera

La Model + Km 0 | Festival Sota La Palmera

La Model és un grup català d’indie pop format per Jordi Tortosa, Max Garriga, Magí Castro i Roger Garcia. El grup es va formar durant el confinament a Barcelona, quan Jordi Tortosa i la seva parella Marine van crear una maqueta acústica anomenada “Les primeres històries”. Després de la ruptura de la parella, Tortosa i Garriga van continuar amb el grup i van fer el seu primer LP d’estudi “De l’1 al 10. 12”, que retrata les diferents fases de la relació del cantant. El grup oscil·la entre l’indie-pop i el rock tradicional, amb influències de la música dels anys 90 i de grups de l’onada catalana. Actualment, preparen el seu segon disc, amb influències del seu passat punk.

KM 0 és un grup integrat per set músics de procedències diverses d’arreu de Catalunya que es van anar sumant al projecte a poc a poc amb la idea de musicar un poema que va caure a les seves mans: “A tu”. El projecte es va anar cuinant a foc lent treballant i cuidant cada tema al detall. Aquesta cura a l’hora de gravar cadascuna de les seves cançons ha estat apreciada pel públic que s’ha fet ràpidament seus uns temes que han tingut una gran acollida a les xarxes.

El 2022 va ser l’any on va sortir a la llum el seu directe fresc, proper i festiu, cuidat fins a l’últim detall, que combinava la música festiva, alegre i optimista de collita pròpia amb versions conegudes per tothom.

Per aquest 2023, ens prometen nous temes amb els quals acabaran de configurar el seu primer disc i un directe encara més festiu per fer-nos ballar arreu del país.

 

Més informació sobre aquest esdeveniment…

La Model + Km 0 | Festival Sota La Palmera
Què
Música
Quan
28/07/2023 21:00 to 23:55
Programació
Tarragona Jove, Festival Sota La Palmera
Localització
Preu
Accés lliure
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta