Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2023 Estiu Jove Nit de Trap: Paula Fitzz & Borys B. + Mushkaa | Festival Sota La Palmera

Nit de Trap: Paula Fitzz & Borys B. + Mushkaa | Festival Sota La Palmera

Borys B & Paula Fitzz fan música amb referències evidents al R&B, Hip-hop, àcid jazz i el funk. En plena pandèmia van publicar el seu primer EP (autoeditat), anomenat “Songs I’d cry you to”, i actualment acaben de publicar el primer LP (autoeditat), anomenat "Healing".

Amb tan sols divuit anys, MUSHKAA (Irma Farelo) ha aconseguit afirmar-se com una de les veus emergents de la nova música urbana. Una generació amb clars referents en els clàssics del reaggeton, el dancehall, el trap o el R&B, però amb prou llibertat per cercar nous sons i noves tendències.

Al mateix temps, a les seves llistes d’escolta, podríeu trobar mescles tan eclèctiques com temes de Serrat o Estopa intercalats amb Yung Beef o Kaydy Cain. De la mà del seu productor Roots (Pau RUZ ) i amb només dues cançons publicades, Mushkaa va obtenir el reconeixement de la plataforma Spotify que la va col·locar en el seu programa EQUAL, motor visibilitzador de noves creadores.

Irma Farelo defineix la seva musicalitat com una cosa molt personal que ha sabut connectar amb els seus oients amb melodies i ritmes agressius, personals i nostàlgics. Al concert, mostrarà els temes que ha compartit durant aquest any de carrera que han permès construir la seva llista de fervents seguidors.

L’activitat comptarà amb diverses intervencions preventives, de 20.30 a 23.30 h: els i les joves agents de salut del grup Komando Nits Q, que informaran el públic assistent dels riscos del consum d’alcohol i drogues; informadores juvenils a través del projecte Infomòbil de Tarragona Jove, carretó que difon els recursos, accions i serveis per a persones joves a la ciutat de Tarragona, i una carpa de salut, a càrrec de l'Oficina Jove del Tarragonès, amb dispensació de preservatius gratuïts i material informatiu sobre sexualitats, VIH i altres infeccions de transmissió sexual, drogues i consums, i salut emocional.

Aforament limitat.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Nit de Trap: Paula Fitzz & Borys B. + Mushkaa | Festival Sota La Palmera
Què
Música
Quan
03/08/2023 21:00 to 23:55
Programació
Tarragona Jove, Festival Sota La Palmera
Localització
Preu
Accés lliure amb aforament limitat.
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta