Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2023 Estiu Jove Onniria + Maria Jaume | Festival Sota La Palmera

Onniria + Maria Jaume | Festival Sota La Palmera

Onniria

L’espectacle “Música per una societat lliure de violència de gènere” és una fórmula entretinguda i una proposta diferent per sensibilitzar i prevenir les conductes violentes i prendre consciència de la importància de la seva erradicació. És un concert en petit format on la Paula i la Laia del grup “Onniria” ens interpreten —amb les seves fantàstiques veus, guitarra i percussió— una acurada selecció de cançons conegudes, compromeses amb la igualtat de gènere i amb lletres on es tracta la dona d’una manera respectuosa i igualitària.
“Criades” de Roba Estesa, “Ella” de Bebe, “Respect” d’Aretha Franklin, “Vuit de març” de Pau Alabajos o “A quien le importa” d'Alaska són una petita mostra del repertori -amb una durada de 60 minuts- que hem preparat per amenitzar qualsevol acte on la cultura, la diversió i la reivindicació es donen la mà.

Maria Jaume

Nascuda a Mallorca i establerta a Barcelona, Maria Jaume és un dels talents emergents clau en la nostra escena musical recent. Amb el seu nou disc “Voltes i voltes”, Maria Jaume ofereix una nova visió d’ella mateixa amb cançons que creixen en tempo i brillantor. La seva veu avellutada acarona unes lletres tan properes com àcides i reflexives, on les tristeses es combaten amb ironia i cada llum es contraposa amb l’ombra. El disc inclou èxits de pop radiant com “Me desplom” i “Dunes de cous-cous”, així com moments de reflexió com “Com te n’has anat”. Maria va guanyar el concurs Sona9 el 2019 i va enregistrar el seu primer disc, “Fins a maig no revisc”, produït per Pau Vallvé, que va destacar en molts mitjans especialitzats el 2020 i va donar peu a una gira de 75 concerts, incloent festivals com MMVV, Acústica i Cruïlla. La seva gira continua amb presència als festivals Primavera Sound, Aphònica, Embassa’t, Barnasants i un teloneig al concert de retrobament d’Antònia Font a València.

 

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Onniria + Maria Jaume | Festival Sota La Palmera
Què
Música
Quan
21/07/2023 21:00 to 23:55
Programació
Tarragona Jove, Festival Sota La Palmera
Localització
Preu
Accés lliure
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta