Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2023 Febrer Inauguració de "L’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes: passat, present i futur"

Inauguració de "L’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes: passat, present i futur"

Aquesta mostra recull la història i vivències d’aquesta entitat tarragonina sense ànim de lucre que celebra el seu 50è aniversari. L’exposició s’il·lustra amb documents de l'arxiu particular i de l’arxiu històric arxidiocesà de Tarragona, així com fotografies i imatges que plasmen l’evolució de l’acompanyament a persones grans, persones amb necessitats especials i malaltes. Aquest recull fa que aquesta exposició itinerant tingui un valor cultural, social i històric. 

L’exposició, que s’emmarca en la programació especial dels seus 50 anys, es podrà visitar de manera gratuïta fins al dia 5 de març al mateix pati municipal. 

Horari d’obertura: de dilluns a divendres d’11 a 20 h i els dissabtes i festius, d’11 a 13 h.   

L’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de Tarragona està formada per voluntaris que dediquen una part del seu temps a realitzar accions al servei de persones discapacitades amb diversos graus de dependència, malalts i persones grans amb o sense limitacions. Entre les seves accions destaquen el pelegrinatge anual al Santuari de la Mare de Déu a Lourdes i l’organització de les diferents trobades durant l’any i les visites a malalts a residències o a domicilis particulars. 

 

Inauguració de "L’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes: passat, present i futur"
Què
Exposicions
Quan
20/02/2023 11:00 to 11:30
Localització
Preu
Entrada lliure
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta