Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2023 Juliol Crea el teu quadern de dibuix

Crea el teu quadern de dibuix

Volem veure les teves creacions! Anima't i porta les teves fotos antigues o retalls que t'agradin o siguin especials per a tu! Al taller, farem enquadernació basada en el reciclatge i aprofitament residual! Empremta de carboni zero.

En aquest taller aprendrem a crear els nostres propis quaderns de dibuix personalitzats, tot fent servir materials reciclats que podem trobar fàcilment a casa.

És un taller que combina l'enquadernació artesanal, el collage i el scrapbooking, apte per a tots els públics, on aprendreu a crear el vostre quadern personalitzat amb materials senzills i ecològics, sense necessitat de recórrer a la costura.

És un taller apte per a tots els públics i el material està inclòs! Només hi ha 10 places, us animeu?

El taller serà impartit per Bosque Anouk, un col·lectiu format per dos artistes interdisciplinaris i gestors socioculturals, David Feroce i Sara Broto. Ofereixen tallers creatius que fusionen diferents arts a través dels cinc sentits: ceràmica, música, dibuix, enquadernació, escultura, escriptura...

Inscripcions fins al dia 6 de juliol de 2023

Per a evitar que els interessats us quedeu sense plaça, si us plau, notifiqueu a l'Espai Nautilus la vostra assistència: via telefònica/whatsapp (tel. 722 448 675) o personalment al c/Reding, 9 baixos de Tarragona. Per a facilitar la logística del curs, la reserva de plaça es farà amb una paga i senyal de 10 €.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Crea el teu quadern de dibuix
Què
Cursos i tallers
Quan
08/07/2023 10:00 to 12:00
Localització
Telèfon de contacte
722 448 675
Preu
25 €
Venda d'entrades / Inscripcions

Per telèfon o personlament a l'Espai Nautilus

Organitzat per 
Espai Nautilus
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta