Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2023 Juliol Taller: Dissenya la teva bossa ecològica

Taller: Dissenya la teva bossa ecològica

Cada vegada és més comú que peixos i cries de tortuga confonguin el plàstic que arriba al mar amb el seu menjar. En tindre la teva pròpia totebag (bossa de roba orgànica), substitueixes l'ús de bosses de plàstic i contribueixes a protegir el món marí!

En aquest ecotaller, aprendràs diferents tècniques de pintura amb les que crearàs un disseny, frase o logo sobre la totebag que et facilitarem. També pots portar altres robes que ja tinguis a casa (samarretes, retalls, etc.) per a experimentar!!!

Protegeix el món marí i aprèn tècniques de pintura sobre tèxtil! Recorda que només hi ha 10 places, no et quedis sense! Inscripcions fins al dia 27 de juliol de 2023.

A partir de 6 anys en endavant, també per adults, el material està inclòs.

El taller serà impartit per Bosque Anouk, un col·lectiu format per dos artistes interdisciplinaris i gestors socioculturals, David Feroce i Sara Broto. Ofereixen tallers creatius que fusionen diferents arts a través dels cinc sentits: ceràmica, música, dibuix, enquadernació, escultura, escriptura...

Per a evitar que els interessats us quedeu sense plaça, si us plau, notifiqueu a l'Espai Nautilus la vostra assistència: via telefònica/whatsapp (tel. 722 448 675) o personalment al c/Reding, 9. baixos de Tarragona. Per a facilitar la logística del curs, la reserva de plaça es farà amb una paga i senyal de 10 €. Moltes gràcies!

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Taller: Dissenya la teva bossa ecològica
Què
Activitats familiars
Quan
29/07/2023 18:00 to 20:00
Localització
Telèfon de contacte
722 448 675
Preu
25 €
Venda d'entrades / Inscripcions

Per telèfon o personalment a l'Espai Nautilus

Organitzat per 
Espai Nautilus
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta