Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2023 Juny Dia de l'Orgull Autista

Dia de l'Orgull Autista

El 2005 un grup anomenat "Aspies for freedom" van crear el Dia de l'Orgull Autista amb l'objectiu de promoure el respecte cap a les persones autistes, a la vegada que volien promoure que no es tractava d'una malaltia sinó d'una condició i reivindicar la igualtat social del col·lectiu.

Continuen existint moltes barreres i desconeixements en la societat que impedeixen que els autistes visquin plenament i en igualtat de condicions, patint exclusió, discriminació i aïllament en totes les etapes de la vida. És per tot això que els dies Internacionals de l'Asperger, l'Autisme o de l'Orgull Autista ens brinden l'oportunitat de visibilitzar aquests drets vulnerats als autistes.

Organitzat per un grup d'autistes d'ASPERCAMP, l'activitat es basarà principalment en breus intervencions en primera persona que exposaran com reben el diagnòstic, els perfils sensorials, taula rodona amb temes tabú, transició a la vida adulta, discapacitat invisible... I en finalitzar hi haurà un pica-pica per a tots els assistents.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Dia de l'Orgull Autista
Què
Xerrades i congressos
Quan
18/06/2023 11:00 to 13:30
Localització
Preu
Gratuït
Organitzat per 
ASPERCAMP (Associació Asperger-TEA del Camp de Tarragona)
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta