Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2023 Juny Taller infantil setmanal "Estiu il·lustrat"

Taller infantil setmanal "Estiu il·lustrat"

Aquest estiu, apuntat al TALLER ESTIU IL·LUSTRAT, taller INFANTIL setmanal impartit per la il·lustradora @albapocurull, des del 26 de juny fins a l’11 d’agost, de 10 a 13 h.

Descobreix tots els secrets de la il·lustració i endinsa’t al món del dibuix i la pintura!

Ensenyarem la canalla a mirar i observar l'entorn, per després reinterpretar-lo a la seva manera, tot acompanyat de recursos tècnics. A través de les diferents activitats reforçarem el procés creatiu, la imaginació i el treball en equip.

Introduïrem diferents tècniques com el llapis, carbonet, tinta xina, aquarel·la, pintura acrílica, etc. Tot treballant conceptes tals com l'encaix, la proporció, la composició, figura humana, entre d'altres. Alhora, introduirem el color, partint sempre dels colors primaris per obtenir els colors desitjats.

A partir de 8 anys.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Taller infantil setmanal "Estiu il·lustrat"
Què
Activitats familiars, Art, Cursos i tallers
Quan
26/06/2023 a 10:00 a
11/08/2023 a 13:00
Localització
Preu
70 € / setmana
Venda d'entrades / Inscripcions

Per evitar que els interessats us quedeu sense plaça, si us plau, notifiqueu a l’Espai Nautilus la vostra assistència: via telefònica/whatsapp (telf 722 448 675) o personalment al c/Reding, 9. baixos de Tarragona. Per a facilitar la logística del curs, la reserva de plaça es farà amb una paga i senyal de 10 €. Moltes gràcies!

Organitzat per 
Espai Nautilus - Alba Pocurull
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta