Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2023 Maig Conferència “Suïcidi juvenil, com s'hi arriba i què hi podem fer”

Conferència “Suïcidi juvenil, com s'hi arriba i què hi podem fer”

Conferència sobre el suïcidi juvenil a càrrec de Francisco Villar Cabeza, psicòleg clínic i especialista en conducta suïcida en menors del Servei de Psiquiatria de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

L’OMS estima que aproximadament 800.000 persones moren cada any a causa del suïcidi, una mort, cada 4 segons. I per cada persona que se suïcida, n’hi ha 20 més que ho intenten. La conducta suïcida té un gran impacte en les famílies i les comunitats. S’estima que cada suïcidi afecta 135 persones.

Segons dades de la Generalitat de Catalunya, el suïcidi és la segona causa de mort en joves d’entre 15 i 29 anys a Catalunya. En la conferència s’abordaran les claus per a la comprensió i la prevenció del suïcidi des del món educatiu, familiar, social i des dels professionals de la salut mental.

Francisco Villar Cabeza és psicòleg clínic, Doctor en Psicologia i especialista en conducta suïcida en menors del Servei de Psiquiatria i Psicologia de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Ha publicat “Morir antes del suicidio: Prevención en la adolescència”.

La conferència és gratuïta i de lliure accés prèvia inscripció i està adreçada a la comunitat educativa.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Conferència “Suïcidi juvenil, com s'hi arriba i què hi podem fer”
Què
Xerrades i congressos
Quan
16/05/2023 18:00 to 20:00
Localització
Venda d'entrades / Inscripcions
Organitzat per 
Fundació Pere Tarrés
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta