Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2023 Maig Pint of Science Tarragona 2023

Pint of Science Tarragona 2023

📣👏🔬El Pint of Science arriba a Tarragona els dies 22, 23 i 24 de maig! Un any, investigadors i investigadores de diferents àrees de la ciència i la tecnologia presentaran els seus avenços en bars de les dues ciutats.

🎉 Aquest esdeveniment té com a objectiu acostar la ciència al gran públic en un ambient distès i informal, per tal de fomentar la comunicació i la divulgació científica. A Tarragona, els i les ponents debatran sobre temes d'actualitat relacionats amb la biologia, la física, les matemàtiques, la tecnologia, la salut entre molts altres!

👥 El públic assistent podrà gaudir de xerrades molt interessants, així com compartir opinions i aprendre més sobre temes científics que afecten el nostre dia a dia. A més, el Pint of Science és una oportunitat única per als investigadors i les investigadores de Tarragona de connectar amb el públic i compartir les seves passions.

🤔 Si t'agrada la ciència i vols passar un vespre diferent aprenent i descobrint nous horitzons, no et perdis aquesta edició del Pint of Science!

👉 Entra al nostre perfil d’Instagram (@divulga_tgn_) o de Twitter (@divulgaTGN) per obtenir més informació sobre el programa de xerrades a Tarragona, i assegura't de seguir-nos per estar al dia de totes les novetats.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Pint of Science Tarragona 2023
Què
Cursos i tallers
Quan
23/05/2023 18:30 to 20:30
Organitzat per 
Associació per a la Divulgació Científica al Camp de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta