Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2023 Novembre Germinal - musical

Germinal - musical

Étienne Lantier, un jove idealista, arriba a un poble miner al Nord de França. Busca treball. La seva trobada amb aquesta societat primitiva, ignorant i subjugada al destí de la mina obrirà els ulls a un món nou. Les notícies del naixement de la lluita obrera li inspiren per a orientar la vida cap a la defensa dels drets dels miners. El seu amor per una jove minera i els interessos dels poderosos complicaran la seva missió fins a arrossegar-li a un tràgic final.

Germinal és un musical amb música en directe, de tall clàssic escrit per Iván Macías i Félix Amador, basat en la immortal novel·la del mateix nom escrita per Émile Zola, produïda per la Barbàrie Teatre Musical i dirigida per José Félix Romero. Amb una durada aproximada de 150 minuts, dividits en 2 actes.

Es tracta d'una versió musical a aquest clàssic de la literatura universal del qual s'han realitzat 5 adaptacions al cinema, la més famosa és la protagonitzada per Gérard Depardieu en 1993. Els fets en els quals es basa la història (l'amor, la lluita social, les retallades en els sous…) són actuals i, alhora, eterns.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Germinal - musical
Què
Teatre, Música
Quan
25/11/2023 20:30 to 23:00
Programació
Nadal
Localització
Preu
des de 15 €
Venda d'entrades / Inscripcions
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta