Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2023 Octubre Ángel Martín "Punto para los locos"

Ángel Martín "Punto para los locos"

El còmic, guionista i presentador Ángel Martín Gómez porta ja sobre els escenaris més d'una dècada. Després de finalitzar els seus estudis en el Conservatori de Barcelona, va decidir provar sort en el càsting de Central de Còmics de Paramount Comedy en 2001. Poc va trigar a arribar el seu èxit: es va traslladar a Madrid aquest mateix any i va començar la seva carrera en el món de l'humor.

A mesura que acumulava èxits amb monòlegs com a Llegendes urbanesPsicofonías i espiritisme o Contes infantils, la seva incorporació a la pantalla es feia inevitable. Tan sols cinc anys després ja estava col·laborant en programes com a Noche sin tregua o La Noche de Fuentes i Cia. Poc després va arribar la seva secció en el programa Sé lo que hicisteis, que va afermar la seva fama.

Després d'haver treballat en tots els formats: Internet, teatre, cinema i televisió, Ángel Martín s'ha fet un lloc entre els còmics més prestigiosos del país. Ha estat guardonat amb els Premis Zàping com a millor presentador, els Premis ATV i els TP d'Or durant dos anys consecutius.

Edat mínima: a partir de 16 anys

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Ángel Martín "Punto para los locos"
Què
Teatre
Quan
13/10/2023 21:00 to 23:00
Localització
Preu
22 €
Organitzat per 
Palau Firal i de Congressos de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta