Muntarem una cuina a peu de carrer i prepararem un àpat gratuït obert a tothom i elaborat amb aliments recuperats, uns aliments que d’altra manera haguessin acabat fora del circuit comercial i rebutjats i que nosaltres rescatarem. Comptarem amb el cuiner Ferran Solanes de l'AQ Restaurant liderant la cuina i aportant idees i trucs deliciosos!
*QUÈ: Àpat gratuït per a 400 pers.
*QUAN: DINAR el dissabte 7 D'OCTUBRE
*ON: a la plaça Corsini
*COM: recuperarem aliments pels comerços i forns de pa de Tarragona i espigolant al camp el que ha quedat un cop feta la collita (producte imperfecte, massa madur o finals de collita)
L'objectiu d'aquest Àpat és conscienciar vers el malbaratament alimentari: Els estudis (FAO, WWF-UK) ens diuen que entre el 33% i el 40% dels aliments que es produeixen per a consum humà, es perden en la transició del camp al plat!!
Fes-te voluntari avui i suma't a la lluita contra el malbaratament dels aliments. Junts ho fem possible!
T'hi apuntes? Omple aquest formulari, marca les tasques en les que vols participar i llestos! Un cop inscrit et contactarem per confirmar la teva participació i et convocarem a la sessió de formació que farem properament (dimarts 3 a les 19h30).
Aquesta és una acció del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural que co-organitzem amb el Banc dels Aliments de Tarragona i la Plataforma Aprofitem els Aliments juntament amb Mercats de Tarragona i l'Ajuntament de Tarragona.
Més informació sobre aquest esdeveniment…