Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2023 Octubre Marxa nòrdica per a pacients oncològics

Marxa nòrdica per a pacients oncològics

Des de l'Associació Contra el Càncer a Tarragona, en col·laboració amb el CE Alliberadrenalina, i dins del nostre programa de Benestar Físic, realitzem l'activitat de Marxa Nòrdica per a pacients oncològics tots els dijous de 17.30 a 18.30 h.

La Marxa Nòrdica consisteix en caminar amb uns bastons especialment dissenyats per al desenvolupament d'aquesta activitat física, amb l'objectiu d'optimitzar l'esforç físic realitzat en el moviment bio-mecànic del nostre cos al caminar. Això s'aconsegueix gràcies a la implicació del tren superior que se suma a les cames i al maluc augmentant l'eficàcia del desplaçament, augmentant la velocitat i realitzant més quilòmetres/hora que en condicions "normals" o bé també fatigant-se menys per a una mateixa distància recorreguda, donat que l'esforç es reparteix més per tot el cos en diferents grups musculars.

Aquesta activitat té una durada aproximada d'una hora i es desenvolupa setmanalment els dijous de 17.30 a 18.30 h de manera gratuïta per un expert del Club Esportiu Alliberaadrenalina amb el suport del fisioterapeuta de l'Associació. No fa falta equipament (bastons), ja que es proporcionen per l'Associació Contra el Càncer a Tarragona.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Marxa nòrdica per a pacients oncològics
Què
Esports
Quan
05/10/2023 a 17:30 a
20/06/2024 a 17:30
Localització
Preu
Gratuït
Organitzat per 
Associació Contra el Càncer a Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta