Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2023 Octubre Viure per sentir-se viu. A càrrec d'Albert Bosch

Viure per sentir-se viu. A càrrec d'Albert Bosch

Xerrada a càrrec d'Albert Bosch, aventurer i escriptor. Entre moltes altres aventures, ha creuat l’Antàrtida sense assistència fins al Pol Sud (1.152 Km. – 98% en solitari); ha completat el projecte ‘7 Summits’ (Escalar la muntanya més alta de cada continent, amb l’Everest com a punt final); ha participat en 9 Dakars (2 en moto i 7 en cotxe), on l’any 2015 es va convertir en el primer pilot de la història en participar-hi en un vehicle sense benzina (100% elèctric); és corredor habitual d’Ultra Maratons, i ha fet més de 100 reptes en diferents disciplines d’esports extrems.

Alfred Bosch ens parlarà de la vida com una gran aventura: "Un projecte apassionant que hem de viure intensament i liderar-lo amb responsabilitat, però que està ple de riscos, obstacles, incerteses i complexitats. Les dificultats formen part del trajecte de la nostra existència, i hauríem de recórrer en positiu i no en negatiu, amb passió i no amb por, no veient-lo com un problema sinó com una gran oportunitat d’aprendre, créixer i descobrir nous llocs (exteriors i interiors) que aporten molt sentit a la nostra vida."

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Viure per sentir-se viu. A càrrec d'Albert Bosch
Què
Xerrades i congressos
Quan
05/10/2023 18:30 to 20:00
Localització
Preu
Inscripció gratuïta
Venda d'entrades / Inscripcions

Taquilla inversa opcional en el moment de la inscripció o el dia de l'acte per qui vulgui col·laborar amb l'Associació Contra el Càncer a Tarragona.

Organitzat per 
Associació Contra el Càncer a Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta